Onze pakketten

Wij zijn flexibel en hebben daarom verschillende pakketten met vaste all-in prijzen, zonder opstartkosten en betaling achteraf. De meeste opdrachtgevers kiezen voor het full service pakket en willen volledig ontzorgd worden van A tot Z. Wij begeleiden u bij het hele traject. Wij maken een prachtige presentatie die onder andere bestaat uit een professionele fotoshoot, digitale plattegronden, een woonvideo, een digitale brochure, 360 graden foto’s en inzet van social media.

Het medium pakket is een goed alternatief. De belangrijkste zaken regelen wij voor u, maar een beperkt aantal zaken regelt u zelf en de presentatie is compacter. De prijs van dit pakket is daarom ook wat scherper.

Ook hebben wij soms opdrachtgevers die een groot deel van het verkooptraject zelf willen doen, zoals het maken van foto’s, de verkooptekst, de bezichtigingen en de onderhandelingen. De potentiële kopers kunnen zich direct met hen in verbinden stellen voor het regelen van een bezichtiging. Uiteraard verzorgen wij wel de aanmelding op o.a. Funda.nl en het opmaken van de koopovereenkomst.