Over ons

Wij zijn transactiegericht, maar ook klantgericht. Persoonlijke aandacht en de tijd nemen, zijn voor ons vanzelfsprekend en onderdeel van onze werkwijze. Binnen ons kantoor hebben wij korte lijnen en wij zijn makkelijk aanspreekbaar.

Onze werkwijze resulteert in:

 • Het realiseren van transacties en taxaties;
 • Binnen de kortste tijd;
 • Met een passend pakket;
 • Tegen de beste voorwaarden;
 • Met de meeste service.

Wij onderscheiden ons door:

 • 7 Dagen per week bereikbaar en inzetbaar;
 • Flexibele pakketten: full service, medium en basis pakket;
 • Duidelijke tarieven: geen opstartkosten, vaste all-in prijzen en betaling achteraf;
 • No cure no pay (niet van toepassing bij basis pakket);
 • Hoge verkoopsnelheid door aanmelding aanbod op tien sites, waaronder Funda.nl en inzet social media;
 • De beste presentaties d.m.v. professionele fotografie, artist impressions, woonvideo’s, 360 graden foto’s, google streetview, digitale plattegronden, digitale brochures en opvallende te koop borden;
 • Gecertificeerd en aangesloten bij de branche organisatie VBO.

Wij zijn U graag van dienst, bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons kantoor

Ons kantoor is mooi strategisch gelegen bij de entree van Heemskerk. Vanuit ons moderne kantoor bedienen wij ons werkgebied met korte aanrijtijden.

Louis Zonneveld

Louis Zonneveld (1970) is een register makelaar/taxateur en is ingeschreven in het SCVM Register en het NRVT, onder Kamer Wonen en Bedrijfsmatig. Hij houdt zijn vakkennis op peil door het volgen van een permanent educatietraject. Daarnaast onderscheidt hij zich o.a. door zijn moderne werkwijze en bouwkundige achtergrond. Hij zit inmiddels 20 jaar in het vak en is sinds 2004 zelfstandig ondernemer. In 2010 heeft hij Zonneveld Makelaars opgericht.

Hij is een senior makelaar/taxateur met ruime ervaring. Hij is zowel particulieren als ondernemers van dienst en heeft ook ervaring binnen de (semi)overheid en woningcorporaties. Dit maakt hem tot een waardevolle makelaar/taxateur met een diepe en brede kennis. Hij bezit een zeldzame mix van financiële, technische en juridische kennis. Zijn opdrachten voert hij kundig en daadkrachtig uit. Door zijn opdrachtgevers wordt hij omschreven als deskundig, een uitstekend onderhandelaar, creatief, enthousiast, sociaal en uitgerust met een gezonde dosis humor.

Miranda Zonneveld-Boer

Miranda Zonneveld-Boer (1971) is office manager. In 2010 heeft Miranda, samen met Louis, Zonneveld Makelaars opgericht. Zij is verantwoordelijk voor het voeren van de administraties, facturatie, vastgoedbeheer en ondersteuning van de makelaardij. Met ruim 25 jaar ervaring als directie secretaresse/office manager, zorgt Miranda ervoor dat alle processen binnen kantoor soepel verlopen en geeft zij service met een smile.

Janna Noorderbroek

Janna Noorderbroek (1992) is A-RMT makelaar. Naast de buitendienst werkzaamheden zoals het begeleiden van bezichtigingen, is zij ook mede verantwoordelijk voor o.a. het opstellen van koopovereenkomsten, opdrachten tot bemiddeling, agendabeheer, dossiervorming, opmaak presentaties (Woondossier) en aanmeldingen op Funda. Janna is deskundig, kordaat, klantvriendelijk en empathisch.