Binnenvenstraat 11, Uitgeest

€ 339.000,- k.k.

125 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 125 m2 oppervlakte: 163 m2

5 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Ruime, aantrekkelijke eengezinswoning gelegen in een ruim opgezette wijk.
Gunstig gelegen nabij supermarkt, basisschool, sportvelden, zwembad, station, winkels, jachthaven en recreatiegebied. Geografisch is dit waterrijke dorp Uitgeest ook gunstig gelegen ten opzichte van de randstad, duinen en zee. Veel redenen dus om snel te komen kijken!

Bouwjaar: 1969
Totale inhoud: ca. 427 m3
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 125 m2
Gebruiksoppervlakte berging: ca. 11 m2
Perceeloppervlakte: 163 m2
CV ketel AWB combi: 1999
Energielabel: C

Voortuin, entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, trapkast en trapopgang. De lichte doorzon woonkamer heeft een loopdeur naar de tuin. Vanuit de hal is er een loopdeur naar de gesloten keuken, welke is voorzien van een oven en afzuigkap. Tevens is er een loopdeur naar de tuin. In de tuin staat een ruime, stenen berging en er is een achterom.

Overloop, 3 slaapkamers voorzien van vaste kasten. 2 Slaapkamers zijn voorzien van een waskom. De badkamer is voorzien van een douchehoek met douchegarnituur, een wastafel, opbergkastje, een 2e toilet en de wasmachine aansluiting.

Overloop met dakraam, bergruimte en de cv ketel opstelling. De 4e ruime slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

Ruime tuin met achterom en stenen berging.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    Projectnotaris Uitgeester Notariaat.