Vivaldistraat 17, Heemskerk

€ 269.000,- k.k.

97 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 97 m2 oppervlakte: 146 m2

5 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Klussers opgelet, want deze woning klinkt jullie als muziek in de oren!
In de componistenbuurt staat deze aantrekkelijk gelegen, uitgebouwde en te moderniseren eengezinswoning met vrijstaande berging. De woning is kindvriendelijk gelegen aan een rustige straat met openbaar groen. De woning heeft 4 slaapkamers, een fijne tuin en een vrijstaande stenen berging aan de andere kant van de steeg. Tevens is de ligging gunstig op loopafstand van het centrum van Heemskerk en nabij alle voorzieningen, zoals scholen, sportvoorzieningen, horeca en ontsluitingswegen. Genoeg reden dus om te komen kijken!

Bouwjaar: 1958
Inhoud woning: ca. 382 m3
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 97 m2
Overige inpandige ruimte: ca. 39 m2
Gebruiksoppervlak berging: ca. 9 m2
Perceeloppervlak woning: 146 m2
CV combi ketel: Intergas 2009
Energielabel: D

Entree, hal, meterkast, toilet en trapopgang. Lichte uitgebouwde doorzonwoonkamer met uitzicht op openbaar groen. Gesloten keuken v.v. lichtkoepel, keukenblok, trap/kelderkast, cv-ketel en loopdeur naar de achtertuin met steeg en stenen berging voorzien van elektra en met pannen gedekt.

Overloop, 4 slaapkamers waarvan drie met vaste kasten. De badcel is v.v. douche en wastafel.

Vlizotrap naar zolderruimte.

Achtertuin met steeg en stenen berging voorzien van elektra en met pannen gedekt.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Kindvriendelijke buurt met openbaar groen en speelmogelijkheden; - Volledig dubbel glas; - Op loopafstand van het centrum van Heemskerk; - Woning dient gemoderniseerd te worden.