Rendorppark 59, Heemskerk

€ 679.000,- k.k.

131 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 131 m2 oppervlakte: 708 m2

6 kamers

Woonhuis, Bungalow, Vrijstaande woning

Status: Verkocht

Een topkavel mét waterligging van maar liefst 708 m2 met daarop een ruime semi-bungalow met garage. Na verbouw zal deze bungalow zich in het topsegment van de markt begeven. Het heeft een fraaie ligging binnen het aanhoudend populaire Rendorppark. Het pand heeft diverse interessante optionele mogelijkheden (zie ook optionele plattegronden in de brochure) en kan dus geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld, laat uw fantasie de vrije loop. De bungalow heeft al een levensloopbestendige indeling door o.a. slaapkamers en badkamer op de begane grond. De heerlijke ligging aan het water en de riante tuin rondom, zorgen voor het ultieme woongenot.

Perceeloppervlak: ca. 708 m2
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 131 m2
Inhoud woning: ca. 597 m3
Oppervlakte garage: ca. 21 m2
Oppervlakte berging 1e verdieping: ca. 13 m2
Bouwjaar: 1972
CV ketel Remeha: 2009
Energielabel: D

Ruime oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. Zij-entree, ruime hal, meterkast, toilet met fonteintje. Lichte, straatgerichte woonkamer met loopdeur naar de gesloten keuken voorzien van een keukenblok en loopdeur naar de ruime tuin aan het water. Vanuit de hal is tevens de keuken bereikbaar. De hal staat in verbinding met de gang welke leidt naar 4 slaapkamers en de badkamer. Eén kamer is voorzien van een trap naar de eerste verdieping. De garage is v.v. water, elektra en verwarming. Tevens is de cv-ruimte vanuit de garage bereikbaar. Optioneel kan de keuken worden vergroot en betrokken worden bij de woonkamer (zie optionele plattegrond). De bungalow staat prachtig midden op de kavel. Hierdoor is er een riante tuin rondom met een fraaie waterligging en diverse terrasmogelijkheden, zodat u optimaal van de zon kunt genieten.

Vaste trap naar zeer ruime etage. Optioneel is deze ruimte in te delen in 2 of maar liefst 3 extra kamers. Tevens is er een ruime bergruimte.

Riante tuin rondom met een fraaie waterligging en diverse terrasmogelijkheden, zodat u optimaal van de zon kunt genieten.

3

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Vrijstaande semi-bungalow met garage en parkeren op eigen terrein op een ruime kavel; - Betonnen paalfundering; - De optionele plattegronden zijn bedoeld om te inspireren. Koper kan hieraan geen rechten ontlenen. De realisatie van optionele mogelijkheden is, indien van toepassing, onder voorbehoud van gemeentelijke goedkeuring. Wij adviseren kandidaat-kopers om de constructieve impact van een verbouwing/uitbouw goed te onderzoeken door bijvoorbeeld een constructeur/aannemer/bouwkundige in te schakelen. - Projectnotaris Jansen & Van Commenée Notarissen.