Luxemburglaan 277, Heemskerk

€ 325.000,- k.k.

103 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 103 m2 oppervlakte: 154 m2

5 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Aan park gelegen eengezinswoning met een goed bemeten en diepe achtertuin. Een buitenkans voor kandidaten met 2 rechterhanden.
Aantrekkelijke en aan een rand van woonwijk gelegen. Centrum van Heemskerk en winkelstraat ‘Breestraat’ op fietsafstand. En nabij allerlei voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, sportcomplex et cetera.

Bouwjaar: 1961
Oppervlakte woning: 103 m2
Oppervlakte berging: 9 m2
Perceel oppervlakte: 154 m2
Energielabel: E

Diepe voortuin, entree, hal met meterkast, separaat toilet, gesloten keuken en doorzonwoonkamer. De woonkamer is heel licht en heeft zowel aan de voorzijde als de achterzijde grote raampartijen. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, trapkast en een geiser.

Overloop met aangrenzend 3 goed bemeten slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers heeft een loopdeur naar het balkon. De badkamer is voorzien van een waskom en een douchegedeelte.

Vaste trap naar de tweede verdieping, overloop voorzien van een c.v. opstelling (cv ketel is gedateerd en afgekeurd) en een 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel en bergruimte.

Via een loopdeur in de keuken komt u in de zonnige en diepe tuin welke gelegen op het zuidoosten. Achterin de diepe tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging en een achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Prachtig uitzicht op park; - Nabij verschillende basisscholen, openbaar vervoer en overige voorzieningen; - Kindvriendelijke ligging; - Dient gemoderniseerd te worden; - Ouderdoms- , asbest- en niet zelfbewoningsclausule van toepassing; - Notariskantoor Batenburg.