Commandeurslaan 41, Heemskerk

€ 335.000,- k.k.

71 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 71 m2 oppervlakte:

3 kamers

Appartement, Benedenwoning

Status: Verkocht

Op de begane grond gelegen, licht 3-kamer appartement met royale zonnige tuin (Zuidoost) en stenen berging.
Het appartement maakt onderdeel uit van een uniek kleinschalig complex van 4 woningen in de gevarieerde wijk Commandeurs. Het strand, de duinen en het sportcentrum met zwembad bevinden zich op loop- en fietsafstand. Ook het centrum van Heemskerk is in de directe nabijheid. Absoluut een bezichtiging waard!

Totale inhoud appartement: ca. 218 m3
Gebruiksoppervlakte appartement: ca. 71 m2
Externe bergruimte: ca. 7 m2
Bouwjaar: 1988
Energielabel: C

Entree, hal met meterkast. Lichte woonkamer met loopdeur naar de keurig aangelegde tuin met stenen berging en achterom. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig, welke van binnenuit bedienbaar is. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een gaskookplaat, oven, afzuigkap en een aansluiting voor de vaatwasser. Aansluitend is er een gang met toilet en de technische kast met opstelling cv- en mv-installatie. De badkamer is voorzien van een douchecabine, badmeubel, decorradiator en wasmachine aansluiting. De 2 slaapkamers zijn beiden tuingericht, waarvan de hoofd slaapkamer is voorzien van een elektrisch rolluik.

Keurig aangelegde tuin met stenen berging en achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Notaris HJ Notariaat te Castricum; - Servicekosten € 49,-- per maand; - Snelle levering gewenst; - Lease combi ketel AWB, jaartal ca. 2015 (ca. € 35,-- per maand); - De VVE heeft het voornemen om in het voorjaar 2022 buitenom te schilderen.