Pieter Cheeuwenlaan 90, Beverwijk

€ 365.000,- k.k.

85 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 85 m2 oppervlakte: 1 m2

3 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Een energiezuinige (2008) en goed onderhouden woning, inclusief 2 privé parkeerplaatsen, die u zo kunt betrekken, wat wilt u nog meer? De woning is gelegen aan een kindvriendelijk hofje en u kunt deze woning makkelijk uitbreiden door realisatie van een extra verdieping met dakterras.
De woning maakt deel uit van de ruim opgezette nieuwbouwwijk Broekpolder. Winkelcentrum, NS-station Heemskerk, basisschool, kinderopvang, speeltuintjes en wandelparken liggen allemaal op loopafstand. Ook is de snelweg richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam makkelijk te bereiken.

Bouwjaar: 2008
Gebruiksoppervlak woning: ca. 85 m2
Perceeloppervlak: ca. 79 m2 (exclusief parkeer plaatsen)
CV ketel: Intergas 2008
Energielabel: A

Begane grond Zonnige hoofdtuin, gelegen op het zuidwesten, aan het rustige en kindvriendelijke hofje met veel privacy. Entree, ruime hal met meterkast en toiletruimte (voorzien van wandcloset en fonteintje). Doordat de toiletruimte op een andere manier is geplaatst ten opzichte van de andere woningen, is er meer ruimte in de woonkamer ontstaan. De sfeervolle woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras. Tevens bevindt ook de open keuken zich in de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals oven, combi over-magnetron (2021), gaskookplaat, afzuigkap, koelvriescombinatie en vaatwasser (2021).

Ruime overloop met aangrenzend 2 ruime slaapkamers, een luxe badkamer, een grote inpandige berging/wasruimte en een technische ruimte voorzien van de cv-ketelopstelling, mechanische ventilatie en een warmte-terugwinunit. De masterbedroom is voorzien van kasten en dat geldt ook voor de inpandige berging. De badkamer is uitgerust met een hoekligbad, een douchecabine met stortdouche, een wandcloset en een badmeubel met wastafel. Voor diegene die op termijn een extra verdieping wil realiseren, is het goed om te weten dat er tijdens de bouw rekening is gehouden met een eventuele opbouw. Zo is het gedeelte van het dak waar de trap komt niet gewapend.

De zonnige hoofdtuin is gelegen op het zuidwesten aan het rustige en kindvriendelijke hofje met veel privacy. Tevens is er een terras grenzend aan de woonkamer.

2

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Nieuwe voordeur 2021; - Schilderwerk buiten 2021; - Warmte-terugwinunit met balansventilatie aanwezig; - Energiezuinige woning; - Twee buitenruimten, te weten: een zonnige voortuin en een terras; - Twee privéparkeerplaatsen voor de deur in het hofje; - Lage servicekosten à € 35.-- per maand voor: onderhoud groenvoorziening binnenhof, schilder, onderhoud en elektra gemeenschappelijke fietsenstalling en beheerkosten V.V.E. door externe partij; - Mede gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging; - Buitenkraan in voortuin aanwezig; - Meterkast is voorzien van 7 automatische groepen en glasvezelaansluiting; - Gunstig gelegen ten opzichte van winkels, (basis) school en uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.