Pieter Cheeuwenlaan 46, Beverwijk

€ 339.000,- k.k.

85 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 85 m2 oppervlakte:

3 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Een buitenkans! Deze jonge, goed onderhouden en energiezuinige woning uit 2008 kunt u zó betrekken. Voor de deur heeft u een eigen privé parkeerplaats en u kunt dit huis optioneel uitbreiden door de realisatie van een extra verdieping.
Deze woning heeft een goed bemeten voortuin en een zonnig en privacy vol terras op het zuidwesten aan de achterzijde van het huis. De woning ligt in een rustig hofje, deel uitmakend van de ruim opgezette nieuwbouwwijk Broekpolder. Winkelcentrum, NS-station Heemskerk, basisschool, kinderopvang, speeltuintjes en wandelparken liggen allemaal op loopafstand. Ook is de snelweg richting Alkmaar en Haarlem/Amsterdam makkelijk te bereiken.

Inhoud woning: ca. 265 m3
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 85 m2
CV combi ketel: 2008
Bouwjaar: 2008
Energielabel: A

Eigen parkeerplaats (nummer 46) op het binnenterrein. De voortuin is gelegen aan dit rustige privé binnenterrein. Entree, ruime hal met meterkast en toiletruimte v.v. wandcloset. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en heeft openslaande deuren naar het zonnige Zuidwest terras. De straatgerichte, open keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, t.w. een inductie kookplaat, afzuigkap en een koelvriescombinatie. De trapopgang naar de 1e verdieping bevindt zich in de woonkamer met een praktische trapkast eronder.

Ruime overloop met twee goed bemeten slaapkamers, een grote inpandige berging/wasruimte met wasmachine-/drogeraansluiting en een separate technische kast voorzien van de cv-ketelopstelling en een warmte-terugwin unit. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wandcloset, decorradiator, een badmeubel met waskom en een opbergkast. Het plafond is glad gestukt en voorzien van spots. Voor diegene die op termijn een extra verdieping wil realiseren, is het goed om te weten dat er tijdens de bouw rekening is gehouden met een eventuele opbouw. Zo is het gedeelte van het dak waar de toekomstige trap komt, niet gewapend.

De voortuin is gelegen aan het rustige privé binnenterrein. Er zijn openslaande deuren naar het zonnige Zuidwest terras grenzend aan de woonkamer.

1

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Warmte-terugwinunit met balansventilatie aanwezig; - Energiezuinige woning; - Twee buitenruimten, te weten: een ruime voortuin en een zonnig terras; - Privé parkeerplaats voor de deur in het hofje; - Lage VVE kosten ad. € 30,-- per maand voor de collectieve opstalverzekering, onderhoud binnenterrein, schilder- en onderhoudswerkzaamheden gemeenschappelijke fietsenstalling en beheerkosten VVE door externe partij; - Tevens is er nog een gemeenschappelijke (afgesloten) fietsenberging; - Bouwkundige voorziening aanwezig in het dak i.v.m. het plaatsen van een trap voor een extra te realiseren etage; - Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.