Pieter Cheeuwenlaan 24, Beverwijk

€ 400.000,- k.k.

113 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 113 m2 oppervlakte:

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Wakker worden met het gekwaak van eendjes en het wuivende riet, in een uitstekend onderhouden woning, het bestaat! Kosten noch moeite zijn gespaard om deze woning tot een heerlijk gezinshuis te maken, waaronder een prachtige badkamer (november 2015). Aantrekkelijk gesitueerd aan water en deel uitmakend van een hofje, met eigen privé parkeerplaats, centraal gelegen in de wijk Broekpolder nabij alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, park, ontsluitingswegen en openbaar vervoer.

Totale inhoud: ca. 397 m3
Gebruiksoppervlak woning: ca. 113 m2
Gebruiksoppervlak dakterras: ca. 13 m2
Gebruiksoppervlak terras b.g.g. waterzijde: ca. 8 m2
CV ketel Intergas: 2008
Bouwjaar: 2008
Energielabel: A

De privé parkeerplaats (nummer 24) is dicht bij de woning gelegen. De voortuin is besloten en privacy vol. Een heerlijke plek om te verblijven en het laatste middag zonnetje te vangen. De entree is ruim en heeft een goede garderobe mogelijkheid. Vanuit de hal is tevens de meterkast en het keurige toilet bereikbaar. De lichte woonkamer heeft een fraaie plavuizen vloer met vloerverwarming, bijzondere tussendeuren, een trapkast en grenst direct aan het, boven het water gelegen, terras (Zuidoost). Het uitzicht is weids en op zonnige dagen ervaart u de glinstering van het water op het plafond en muren. De moderne, kwalitatief hoogwaardige keuken is gelegen aan de hofzijde van de woning en beschikt over inbouwapparatuur van Siemens (koelvriescombinatie, combi magnetron, inductie kookplaat en vaatwasser).

Ruime overloop, een kast met CV ketel opstelling en WTW-unit en twee mooie, ruime slaapkamers. Er is een was/bergruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De fraaie nieuwe badkamer (november 2015) is alleen al een reden om deze prachtige woning te kopen en is voorzien van een Twinline 2 (Artweger). Dat is een douche en een ligbad in één met een bijna gelijkvloerse instap en een glazen deur. Ook is er een wandcloset, een badmeubel, spiegel met verlichting, decorradiator, een plafond met spots en prachtig tegelwerk.

De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken. Hier treft u een XL slaapkamer aan (studio formaat) met een loopdeur naar het dakterras gelegen op het Zuidoosten. Optioneel is de tweede verdieping te splitsen in een 3e en een 4e slaapkamer. Het dakterras is in 2016 gerenoveerd en er zijn onderhoudsvrije natuurstenen tegels gelegd.

De voortuin is besloten en privacy vol.

1

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Unieke ligging aan het water; - Privé parkeerplaats in het hofje; - 2021: Nieuwe schutting met verlichting, nieuwe dakranden en schilderwerk buitenzijde; - Nieuwe badkamer geplaatst in november 2015; - 1e en 2e verdieping v.v. laminaat vloer; - Warmte terugwin unit aanwezig; - 3 buitenruimten, te weten: een terras aan het water (Zuidoost), dakterras (Zuidoost) en tuin (Noordwest); - Er is een gemeenschappelijke fietsenberging (2 fietsen per woning); - Lage VVE kosten ad. € 30,-- per maand voor de collectieve opstalverzekering, onderhoud binnenterrein, schilder- en onderhoudswerkzaamheden gemeenschappelijke fietsenstalling en beheerkosten VVE door externe partij; - Politiekeurmerk wonen van toepassing.