Smuiger 29, Assendelft

€ 359.000,- k.k.

106 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 106 m2 oppervlakte: 103 m2

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Prachtig verbouwde (2019/2020) eengezinswoning in de favoriete Zaanse stijl met waterligging. De buitenzijde is onderhoudsarm, aangezien de houten rabatdelen zijn vervangen door ceralite. De begane grond is uitgebouwd en staat middels de veranda en de tuin mooi in verbinding met het water.
Saendelft is en blijft geliefd, o.a. omdat heel veel voorzieningen dichtbij zijn gelegen: winkelcentrum de Saen, gezondheidscentrum, NS station Krommenie-Assendelft op 5 minuten fietsafstand, ontsluitingswegen (ca. 10 min. tot Amsterdam), scholen en sport-voorzieningen.
Wij nodigen u van harte uit om spoedig contact met ons op te nemen voor een bezichtiging!

Inhoud woning: ca. 398 m3
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 106 m2
Inpandige berging: ca. 6 m2
Veranda: ca. 18 m2
Perceeloppervlak: 103 m2
Stadsverwarming
Bouwjaar: 2001
Energielabel: A

Loopdeur naar de berging. Entree, hal, meterkast, 2e loopdeur naar de inpandige berging, toilet. Glazen deur naar de nieuwe (2019) straatgerichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w. een inductiekookplaat, oven, afzuigkap, koelvriescombinatie en een vaatwasser. De uitgebouwde woonkamer is ruim bemeten en heeft een loopdeur naar de veranda van maar liefst 18 m2. De tuin heeft een hardhouten terras met tuinkast aan het water.

Functionele eerste etage met overloop, 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer (2020). De badkamer is voorzien van een XL inloopdouche, 2e toilet en een badmeubel met dubbele waskom.

De 2e etage is licht en open met 3 raampartijen. Optioneel is het mogelijk om op de 2e etage een 4e en 5e slaapkamer te realiseren, eventueel voorzien van een dakkapel en dakterras (onder voorbehoud verstrekking omgevingsvergunning).

De tuin met veranda van maar liefst 18m2, heeft een hardhouten terras met tuinkast aan het water.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Waterligging (geen open vaarwater); - Ceralite buitengevel; - Keuken 2019; - Badkamer 2020; - Stucwerk begane grond en 1e etage 2019; - Begane grond laminaat 2020; - 1e en 2e Etage laminaat 2019; - Stadsverwarming van toepassing; - Mechanische ventilatie aanwezig; - Nabij voorzieningen.