Weldam 38, Haarlem

€ 369.000,- k.k.

102 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 102 m2 oppervlakte: 108 m2

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Lichte eengezinswoning in een kindvriendelijke en ruim opgezette buurt met veel speelmogelijkheden. De woning maakt onderdeel uit van het groene en waterrijke Molenwijk. Als u op termijn toe bent aan extra woonoppervlakte, dan kunt u optioneel nog een etage er bovenop laten bouwen (vergunningsplichtig). Velen gingen u in de straat al voor.
De ligging is nabij recreatiegebied “Het Molenpark met de Molenplas”. Het overdekte winkelcentrum Schalkwijk met diverse winkels en supermarkten is ook dichtbij. Op een steenworp afstand bevinden zich diverse scholen, buurtwinkels en overige faciliteiten.
De uitvalswegen richting de grote steden zijn makkelijk benaderbaar en de gezellige centra van Haarlem en Heemstede zijn per fiets goed bereikbaar, net als de stranden van Zandvoort en Bloemendaal. Genoeg redenen om snel een bezichtiging in te plannen.

Gebruiksoppervlakte woning: ca. 102 m2
Gebruiksoppervlakte inpandige ruimten: ca. 11 m2
Totale inhoud woning: ca. 371 m3
Perceeloppervlak: 108 m2
Bouwjaar: 1974
CV ketel Remeha Quinta: 2003
Energielabel: B

Meterkast buiten de woning. Entree, hal met trapopgang, trapkast, bergkast en toilet v.v. fonteintje. De gezellige, straatgerichte eetkeuken heeft een plavuizen vloer en een keuken in hoekopstelling. Tevens is er een inpandige loopdeur naar de bijkeuken. De goed bemeten, tuingerichte woonkamer is voorzien van een schuifpui naar de tuin en een loopdeur naar de inpandige berging. De zonnige en privacy volle tuin is gelegen op het Zuidwesten en er is een achterom.

Overloop met een bergkast voorzien van de cv ketel opstelling. Er zijn drie goed bemeten slaapkamers en een badkamer voorzien van een 2e toilet, douchegelegenheid en badmeubel. Optionele tweede verdieping: Zie optionele plattegrond in de presentatie.

De zonnige en privacy volle tuin is gelegen op het Zuidwesten en er is een achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Notaris Bakker & Neve Notarissen te Leiderdorp; - Levering kan spoedig; - De huidige feitelijke grens in de achtertuin ligt iets verder dan de juridische grens. De laatste ca. 11 m2 achtertuin, wordt door de huidige eigenaar verkregen van de gemeente Haarlem door verkrijgende verjaring en wordt door geleverd aan koper; - Mogelijkheid tot het plaatsen van een opbouw 2e etage (vergunningsplichtig); - Zonnige tuin op het Zuidwesten; - Alarm aanwezig; - Kunststof kozijnen met dubbel glas aanwezig; - Betonnen vloeren; - Door de centrale en rustige ligging (alleen bestemmingsverkeer) een ideale gezinswoning; - Ruime openbare parkeergelegenheden; - Op loopafstand van een fraai recreatiepark met plas, winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer; - Op fietsafstand van het gezellige centrum van Haarlem, het strand en de duinen.