Commandeurslaan 25, Heemskerk

€ 319.000,- k.k.

71 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 71 m2 oppervlakte:

3 kamers

Appartement, Benedenwoning

Status: Verkocht

Ruim en licht 3-kamer appartement met royale zonnige tuin, gelegen in de gevarieerde wijk Commandeurs.
Het appartement maakt onderdeel uit van een uniek kleinschalig complex van 4 woningen. Het strand, de duinen en het sportcentrum met zwembad bevinden zich op loop- en fietsafstand. Ook het centrum van Heemskerk is in de directe nabijheid. Absoluut een bezichtiging waard!

Inhoud appartement: ca. 224 m3
Gebruiksoppervlakte appartement: ca. 71 m2
Externe bergruimte: ca. 7 m2
Bouwjaar: 1988
CV ketel Vaillant: 2018
Energielabel: B

Entree, hal met meterkast (7 groepen), lichte woonkamer met loopdeur naar de keurig aangelegde, zonnige zijtuin met berging en achterom. De open keuken is v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, koelvriescombinatie en aansluitpunt voor een vaatwasser. Aansluitend is de gang met toilet, technische kast v.v opstelling cv- en mv-installatie, kast met opstelling wasmachine/droger, badkamer v.v. inloopdouche en badmeubel en de 2 ruime tuingerichte slaapkamers (ca.12 m2 en ca. 8,5 m2).

De keurig aangelegde tuin (ca. 40 m2) is gunstig gelegen op het zuidoosten en heeft een stenen berging en een achterom

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Goed onderhouden appartement op de begane grond; - Zonnige zijtuin; - Servicekosten € 65,-- per maand; - Gunstige ligging nabij winkels en sportvoorzieningen; - Projectnotaris Jansen & Van Commenée te Heemskerk.