Mina Krusemanpark 70, Heemskerk

€ 449.000,- k.k.

125 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 125 m2 oppervlakte: 242 m2

5 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Twee-onder-een-kap-woning

Status: Verkocht

Absolute toplocatie met uitzicht over het natuurgebied ‘Waterberging Noorderveld’. Aantrekkelijke 2/1 kapwoning aan de groene buitenrand van de wijk Breedweer.
De ligging is ideaal, hemelsbreed niet ver weg van het centrum, uitvalswegen, basisschool en andere voorzieningen, maar ook de duinen en het strand zijn dichtbij.

Bouwjaar: 1986
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 125 m2
Gebruiksoppervlakte berging: ca. 9 m2
Perceeloppervlak: 242 m2
Inhoud woning: ca. 450 m3
CV ketel Vaillant: 2010
Definitief energielabel: C

Parkeren op eigen terrein, loopdeur naar de berging aan de voorzijde. Zij-entree, hal, meterkast, trapopgang en toilet (2018) voorzien van wandclosettoilet met fontein. De straatgerichte woonkamer met erker is ruim en licht en voorzien van een fraaie travertin natuur stenen vloer met vloerverwarming. Het uitzicht is prachtig over het natuurgebied ‘Waterberging Noorderveld’. De uitgebouwde keuken is voorzien van een oven, vaatwasser (2018), magnetron, koelkast, vriezer en een gaskookplaat. Er is een loopdeur naar de fraai aangelegde tuin gelegen op het zuidwesten.

Overloop, 3 slaapkamers waarvan één met dakkapel. De moderne badkamer heeft een douchecabine, badmeubel en een wandcloset.

Overloop met wasmachine/droger opstelling, cv ketel opstelling en een tussenvloer met bergruimte. Vierde ruime kamer voorzien van 2 dakramen.

Fraai aangelegde besloten tuin gelegen op het zuidwesten.

1

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Prachtige besloten tuin op het zuidwesten; - Vloerverwarming als bijverwarming in de woonkamer, keuken en badkamer; - Elektrisch zonnescherm aanwezig aan de achterzijde; - 2020 extra vloerisolatie aangebracht als bodembedekker; - Binnen schilderwerk 2018; - 2018: nieuwe tuinaanleg, toilet begane grond vernieuwd, dakramen 2e verdieping geplaatst en tussenmuren 1e en 2e verdieping geplaatst; - Gunstige ligging nabij centrum en uitvalswegen.