Grote Houtweg 169, Beverwijk

€ 389.000,- k.k.

106 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 106 m2 oppervlakte: 198 m2

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning

Status: Verkocht

Uniek, karakteristiek, charmant, vernieuwbouwd (1981), luxe, garage, grote inpandige berging, parkeren op eigen terrein, zuid tuin, volledig geïsoleerd, vrijstaand geschakeld, semi bungalow mogelijkheid, praktijk of kantoor aan huis is makkelijk te realiseren, dit pand heeft wel heel veel te bieden. De ligging van de woning is ook gunstig nabij alle denkbare voorzieningen en wijkwinkelcentra.
Alle reden dus om snel te komen bezichtigen en er als een blok voor te vallen.

Oorspronkelijke bouwjaar: 1907
Grootschalig vernieuwbouwd: 1980
Gebruiksoppervlakte woning: 106 m2
Oppervlakte overig inpandige ruimte, waaronder de garage: 36 m2
Totale inhoud woning: 533 m3
Perceeloppervlakte: 198 m2
CV Remeha Tzerra: 2015
Energielabel: D

Via de entree stapt u de hal in met de meterkast, trapkast en toegangsdeuren naar zowel de voor- als achterkamer, welke van elkaar gesepareerd zijn middels prachtige kamer en suite schuifdeuren incl. glas in lood. De woonkamer is daardoor opgedeeld in twee mooie verblijfsruimtes. In het achterste gedeelte van de woonkamer bevindt zich tevens een sfeervolle kolen kachel (overname mogelijk) en openslaande deuren naar de zonnige zuid tuin. Vanuit de woonkamer is een tussenportaal te bereiken met de trap naar de eerste verdieping. De woon- eetkeuken is ruim en heeft veel lichttoetreding door de erker. De kwaliteitskeuken is v.v. diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, combi magnetron, vaatwasser (2022), inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie (2022). Het werkblad is van natuursteen en de fronten zijn van massief hout. Wanneer u verder doorloopt, treft u in de bijkeuken een separaat toilet, een tweede toegang (via loopdeur) naar de achtertuin en toegang naar de inpandige berging en de garage (totaal ca. 36 m2). De ruimtes (bijkeuken en inpandige berging) bieden optioneel de mogelijkheid om te transformeren tot slaapkamer met aangrenzend een badkamer (zie de optionele plattegrond). In de huidige situatie bevindt zich in de inpandige berging de wasmachine- en drogeraansluiting, de cv-ketel opstelling en een derde toegang naar de achtertuin. De garage is v.v. een sectionaal deur en elektra, ideaal natuurlijk voor de klusser, ZZP’ er of de kandidaat met een aan huis gebonden beroep.

Op de eerste verdieping betreedt u de overloop, voorzien van een dakraam en een kast met aangrenzend 3 slaapkamers en een prachtige, luxe afgewerkte badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een dakkapel (met ingebouwde jaloezieën ), inloopdouche, badmeubel, ligbad, toilet, vloerverwarming en design radiator. De master bedroom is v.v. openslaande deuren naar het het balkon en heeft vaste kasten.

Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder te bereiken.

De ruime tuin is op het zuiden gelegen, is afsluitbaar door middel van een poort en biedt ook stalling mogelijkheid voor een auto op eigen terrein.

2

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Vrijstaand geschakelde woning met grote berging en garage; - Optioneel om te bouwen tot semi bungalow, slaap- en badkamer op de b.g.g. mogelijk; - Dak-, muur-, vloer- en glasisolatie van toepassing; - B.g.g. van beton met isolatie; - B.g.g. spouwmuur met isolatie; - B.g.g. voorzien van Travertin natuurstenen vloer; - Dak vernieuwd met geïsoleerde dakplaten; - Luxe badkamer voorzien van dakkapel; - Ideaal pand voor uitoefening van een aan huis gebonden beroep of voor een ZZP’er; - Ruime tuin met zuid ligging en parking op eigen terrein; - Vele karakteristieke elementen aanwezig; - Notaris Batenburg Beverwijk; - Niet zelfbewonings-, ouderdoms- en asbestclausule van toepassing.