Jan Van Bergenstraat 71, Heemskerk

€ 335.000,- k.k.

122 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 122 m2 oppervlakte: 150 m2

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Rustig wonen in deze uitgebouwde deels geïsoleerde tussenwoning op steenworp afstand van het gezellige centrum van Heemskerk.

De woning is gelegen aan een kindvriendelijk hofje met veel openbaar groen en speelmogelijkheden. Je wandelt zo naar het nabijgelegen parkje met bijbehorende kinderboerderij en ook scholen en overige voorzieningen zoals een supermarkt zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Verder ligt de woning centraal nabij uitvalswegen richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. En op de fiets zit je binnen 15 minuten aan de kust. Een ideaal familiehuis om mooie herinneringen te maken.

Bouwjaar: 1967
Perceeloppervlak: 151 m2
Gebruiksoppervlakte woning: 121 m2
Oppervlakte berging: 8 m2
Totale inhoud: 403 m3
Energielabel: C

Ruime voortuin, entree, hal, meterkast, toilet voorzien van wandcloset en badmeubel, trapopgang. Diepe uitgebouwde woonkamer voorzien van een open haard en ingebouwde antieke kast. Achter in de woonkamer is de keuken gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een airco en openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin heeft een achterom en een geïsoleerde stenen berging.

Overloop met aangrenzend de badkamer en 2 slaapkamers (mogelijk om derde slaapkamer te creëren), waarvan de ‘master’ slaapkamer voorzien is van een walk-in closet. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, douchecabine, waskom en wasmachine- en drogeraansluiting.

Overloop voorzien van Ferroli warmtepomp boiler en ketel voor hete luchtverwarming, aparte ruimte met 3e toilet en wastafel, een ruime slaapkamer voorzien van een dakkapel en een dakraam.

De achtertuin heeft een achterom en een geïsoleerde stenen berging.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Warm water via Ferroli warmte pomp boiler; - Verwarming via hete luchtverwarming; - Uitgebouwd aan achterzijde; - Gunstige ligging; - Woning voorzien van airco; - Grotendeels kunststof kozijnen; - Tweede verdieping voorzien van dakkapel; - Notaris: Janssen en Van Commenee te Heemskerk; - Ouderdoms- asbest- en niet zelfbewoningsclausule van toepassing.