Uitgeest – Westergeest 57

Wonen op stand, aan water gelegen en geschikt voor dubbele bewoning. Noem het maar gerust resideren, want het totale perceeloppervlak beslaat maar liefst 8.506 m2 eigen grond. Daarnaast heeft u een prachtig en volumineus hoogwaardig verbouwd (1990) herenhuis met riant bijgebouw/ gastenverblijf tot uw beschikking. Sfeervol gelegen aan de meanderende en historische lintbebouwing aan de rand van de dorpskern van het waterrijke Uitgeest.
U betreedt al dit moois via een afsluitbaar hekwerk en een keurig geplaveide oprit. Naast de dubbele garage is er ook een carport voor opstelling van meerdere auto s. Eenmaal uitgestapt, werpt u een verrassende blik op een prachtige tuin (diepte ca. 160 meter), volledig omsloten door water en direct grenzend aan de binnenmeer. Het binnenmeer staat in verbinding met o.a. het Alkmaarder meer. Dus spring in uw sloep en zoek de rust en de vrijheid van het water op. Eenmaal terug thuis gekomen, kunt u neerstrijken op het overdekte terras of u geniet van de comfortabele woning met zijn vele mogelijkheden.
Uitgeest is een waterrijke dorp gunstig gelegen ten opzichte van de randstad, Haarlem, Alkmaar, duinen en zee.
Om privacy redenen zijn er geen interieur foto’s zichtbaar. Neem contact met ons op voor verdere informatie en het inplannen van een bezichtiging.

Woonhuis:
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 266 m2
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: ca. 7 m2
Inhoud: ca. 900 m3
CV ketel: 2007
Originele bouwjaar: 1922
Volledig gerenoveerd en verbouwd: 1990

Bijgebouw/gastenverblijf:
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 79 m2
Gebruiksoppervlakte dubbele garage: ca. 32 m2
Inhoud: ca. 345 m3

Perceeloppervlakte: 8.506 m2