Molenweg 22, Uitgeest

€ 250.000,- k.k.

90 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 90 m2 oppervlakte: 148 m2

6 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Locatie, locatie, locatie! Dát is waar het om draait in de woningmarkt. Het draaien is ook van toepassing op de wieken van de nabijgelegen molen “de Kat” waar u op uitkijkt. Het idyllische plaatje wordt gecompleteerd door een vrij uitzicht over het weiland met knotwilgen.
De woning is tevens zeer gunstig gelegen nabij basisschool, supermarkt, jachthaven, recreatiegebied en ontsluitingswegen. Veel redenen dus om snel te komen kijken!

Bouwjaar: 1963
Inhoud woning: ca. 300 m3
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 90 m2
Gebruiksoppervlakte berging: ca. 10 m2
Perceeloppervlakte: 148 m2
Energielabel: G

Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, loopdeur met glas naar de keurig afgewerkte doorzon woonkamer voorzien van laminaatvloer (2017), glad gestukt plafond en gashaard. Vanuit de gang is er tevens een loopdeur naar de gesloten keuken met trap-/kelderkast, keukenblok, tussenbouwoven met gaskookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting. De keuken heeft een loopdeur naar de diepe zonnige en privacyvolle achtertuin op het zuidwesten met vrijstaande dubbele stenen berging en achterom. Op de achtergevel is een zonnescherm bevestigd.

Overloop, gunstige 4-kamerindeling en een badcel v.v. granitovloer, douchegarnituur en wastafel.

Via een vaste hardhoutentrap te bereiken voorzolder v.v. dakraam en bergruimte. Aansluitend de 6e kamer v.v. dakraam en bergruimte.

Diepe zonnige en privacyvolle achtertuin op het zuidwesten met vrijstaande dubbele stenen berging en achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Buitenzijde geschilderd in 2016; - Gashaard aanwezig voor verwarming; - Geiser aanwezig voor warm water; - Optioneel goede uitbouw- en opbouwmogelijkheden aanwezig; - Unieke ligging.