,

oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte:

Status:

Écht verliefd worden op een woning gebeurt maar één keer in je leven… en een woning zoals deze komt maar zelden voorbij! Een royaal, energiezuinig herenhuis met trapgevel, 5 kamers en een ruime zolder met een tuin op het zuiden en een eigen privé parkeerplaats gelegen in een kindvriendelijke, groene buurt (naast park gelegen). Een huis met heel veel eigenheid, hoge plafonds en een authentieke uitstraling, maar wel voorzien van alle moderne gemakken.
Dit herenhuis is gelegen aan het Steenhouwerskwartier, in het hart van de Broekpolder in wijkcentrum de Citadel. Een schitterende woonomgeving voor iedereen die van rust houdt, maar toch heerlijk centraal wilt wonen. Spring na je werk op de fiets richting zee, ga een hapje eten in het gezellige centrum of maak een wandeling door het nabijgelegen duingebied. Of wijk uit naar Haarlem, Amsterdam of Alkmaar. Het station is maar een paar minuten lopen dus ook met het OV kun je gemakkelijk en snel van A naar B.
Misschien blijf je gewoon in de welhaast Toscaanse sfeer van je nieuwe tuin op het zuiden, heerlijk mijmerend in de schaduw van je eigen dakplataan, onder het genot van een glaasje wijn.

Perceeloppervlak: 104 m2
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 145 m2
Gebruiksoppervlak zolder: ca. 17 m2
Externe bergruimte: ca. 5 m2
Inhoud woning: ca. 525 m3
Bouwjaar: 2006
CV ketel Vaillant: 2006