,

oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte:

Status:

Écht verliefd worden op een woning gebeurt maar één keer in je leven… en een woning zoals deze komt maar zelden voorbij! Een zeer royaal en uitgebouwd, energiezuinig herenhuis met gracht en parkzicht, 5 goed bemeten kamers, een riante zolder, een zonnige tuin en een eigen privé parkeerplaats gelegen in een kindvriendelijke, groene buurt (tegenover het Vlaskamp park gelegen). Een woning met heel veel eigenheid, hoge plafonds en een authentieke uitstraling, maar wel voorzien van alle moderne gemakken.
Dit herenhuis is gelegen aan het Steenhouwerskwartier, in het hart van de Broekpolder in wijkcentrum de Citadel. Een schitterende woonomgeving voor iedereen die van rust houdt, maar toch heerlijk centraal wilt wonen. Spring na je werk op de fiets richting zee, ga een hapje eten in het gezellige centrum of maak een wandeling door het nabijgelegen duingebied. Of wijk uit naar Haarlem, Amsterdam of Alkmaar. Het station is maar een paar minuten lopen dus ook met het OV kun je gemakkelijk en snel van A naar B.

Perceeloppervlak: 131 m2
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 152 m2
Gebruiksoppervlak zolder: ca. 12 m2
Externe bergruimte: ca. 6 m2
Inhoud woning: ca. 570 m3
Bouwjaar: 2006
CV ketel: 2006
Energielabel: A