,

oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte:

Status:

Een absolute topwoning met een absolute topligging! Dit zeer ruim bemeten en luxe herenhuis met grachtzicht, zuidwest tuin en privé parkeerplaats op het besloten binnenterrein, heeft wel heel veel te bieden.
Gelegen in de Citadel (centrumgebied van de nieuwbouwwijk Broekpolder). De sfeervolle inrichting, het fraaie materiaalgebruik, de riante living van maar liefst 6 meter breed, de 4 ruime slaapkamers, de luxe badkamer en de ruime zolder, maken het woongenot compleet. Wat ons betreft alle reden om spoedig te komen kijken, van harte welkom.
In 2005 werd de woning opgeleverd naar een ontwerp van Rob Krier. Hij slaagde erin om op een succesvolle manier een vestingstadje (Citadel) te ontwerpen midden in de nieuwbouwwijk Broekpolder tussen Heemskerk en Beverwijk. Winkelcentrum, horeca, gezondheidscentrum, NS-station Heemskerk, basisschool, kinderopvang, speeltuintjes en wandelparken liggen allemaal op loopafstand. Ook is de snelweg richting Alkmaar en Haarlem/Amsterdam makkelijk te bereiken.

Perceeloppervlak: 113 m2
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 160 m2
Overige inpandige ruimte: ca. 12 m2
Externe bergruimte: ca. 6 m2
Inhoud woning: ca. 604 m3
Bouwjaar: 2006
CV ketel Intergas: 2006
Energielabel: A