,

oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte:

Status:

Uniek penthouse, bestaande uit maar liefst 2 appartementen, een zonnig terras, een dubbele garagebox en een ruime berging. Deze bijzondere woonbelevenis is tevens geschikt voor dubbele bewoning, verhuur van één van de twee appartementen of de mogelijkheid van werk- en/of atelierruimte aan huis. Het woord resideren is hier zeker op zijn plaats: enerzijds door zijn unieke ligging en anderzijds door het luxe materiaalgebruik, zijn enorme woonoppervlakte en de aansprekende vormgeving.
Het penthouse is centraal gelegen in de Citadel (centrumgebied van de nieuwbouwwijk Broekpolder). De naam van de VVE is Camelot II. Dat is een duiding naar het kasteel van koning Arthur. Het riante penthouse met o.a. zijn torenkamers doet zeker recht aan deze naam.

In 2005 werd de woning opgeleverd naar een ontwerp van Rob Krier. Hij slaagde erin om op een succesvolle manier een vestingstadje (Citadel) te ontwerpen midden in de nieuwbouwwijk Broekpolder tussen Heemskerk en Beverwijk. Winkelcentrum, horeca, gezondheidscentrum, NS-station Heemskerk, basisschool, kinderopvang, speeltuintjes en wandelparken liggen allemaal op loopafstand. Ook is de snelweg richting Alkmaar en Haarlem/Amsterdam makkelijk te bereiken.

Bouwjaar: 2005
Gebruiksoppervlakte totale woning: ca. 214 m2
Gebruiksoppervlakte appartement 1: ca. 160 m2
Gebruiksoppervlakte appartement 2: ca. 54 m2
Gebruiksoppervlakte dubbele garage: ca. 28 m2
Gebruiksoppervlakte berging: ca. 20 m2
Terras 1e woonlaag: ca. 17 m2
Inhoud: ca. 751 m3
CV ketel Remeha Calenta: 2018
Energielabel: B