,

oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte:

Status:

Dit luxe, ruime en unieke herenhuis met bordestrap en onder het pand gelegen garage, heeft een prachtige authentieke uitstraling en is gelegen in de Citadel (centrumgebied van de nieuwbouwwijk Broekpolder). Het fraaie materiaalgebruik, de riante living, de 4 ruime slaapkamers en de bergzolder maken het woongenot compleet, een gespreid bedje om zo te betrekken. Wat ons betreft alle reden om spoedig te komen kijken, van harte welkom.

In 2004 werd de woning opgeleverd naar een ontwerp van Rob Krier. Hij slaagde erin om op een succesvolle manier een vestingstadje (Citadel) te ontwerpen midden in de nieuwbouwwijk Broekpolder tussen Heemskerk en Beverwijk. Winkelcentrum, horeca, gezondheidscentrum, NS-station Heemskerk, basisschool, kinderopvang, speeltuintjes en wandelparken liggen allemaal op loopafstand. Ook is de snelweg richting Alkmaar en Haarlem/Amsterdam makkelijk te bereiken.

Bouwjaar: 2004
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 142 m2
Gebruiksoppervlakte bergzolder: ca. 4 m2
Gebruiksoppervlakte garage: ca. 21 m2
Terras 1e verdieping: ca. 26 m2
Balkon 2e verdieping: ca. 9 m2
Inhoud: ca. 583 m3
CV ketel Remeha: 2004
Energielabel: A