Jan van Bergenstraat 46, Heemskerk

€ 219.000,- k.k.

108 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 108 m2 oppervlakte: 145 m2

5 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht

Entree, hal, meterkast (3 groepen), toilet, trapopgang. Er is een lichte doorzon woonkamer en een gesloten keuken met een eenvoudige keukenopstelling voorzien van een gaskookplaat, oven en afzuigkap. De zonnige achtertuin (ca. 10 m diep) is gunstig gelegen op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging (9 m2) en achterom.

Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel alsmede de aansluiting voor wasmachine en droger.

Er is een vaste trap naar de overloop, ruime voorzolder, ruime 4e kamer met een dakkapel en bergruimte.

De zonnige achtertuin (ca. 10 m diep) is gunstig gelegen op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging (9 m2) en achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Nabij centrum gelegen aan openbaar groen, kindvriendelijke ligging; - Woning dient gemoderniseerd te worden; - Verwarming middels gaskachels en een allesbrander.