Jan van Bergenstraat 30, Heemskerk

€ 250.000,- k.k.

108 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 108 m2 oppervlakte: 145 m2

5 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Verkocht onder voorbehoud

Nette eengezinswoning in een rustige, kindvriendelijke wijk met openbaar groen en speelmogelijkheden en nabij het centrum. De woning heeft een fijne tuinoriëntatie op het zuidoosten en is gunstig gelegen ten opzichte van de ontsluitingswegen.

Perceeloppervlakte woning: 145 m2
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 108 m2
Gebruiksoppervlakte berging: ca. 9 m2
Inhoud woning: ca. 330 m3
Bouwjaar: 1964
CV-ketel Vaillant: 2012

Entree, hal, meterkast v.v. schakelkast, toilet, trapopgang. Er is een lichte doorzon woonkamer en open keuken v.v. trapkast en een eenvoudige keukenopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De zonnige achtertuin (ca. 10 m diep) is fijn gelegen op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging (9 m2) en achterom.

Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten. De badkamer is voorzien van een douchecabine, badmeubel en de aansluiting voor de wasmachine.

Er is een vaste trap naar de overloop met ruime voorzolder v.v. opstelling cv-ketel en bergruimte. De 4e XL kamer heeft een dakkapel en bergruimte.

De zonnige achtertuin (ca. 10 m diep) is fijn gelegen op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging (9 m2) en achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Nabij centrum gelegen; - Kindvriendelijke wijk;