,

oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte:

Status:

De gehanteerde vraagprijs betreft een vanaf vraagprijs!

Een gespreid bedje om zo te betrekken! Dit uitgebouwde en unieke herenhuis met privé parkeerplaats op het binnenterrein gelegen, heeft een prachtige authentieke uitstraling en is gelegen in de Citadel (centrumgebied van de nieuwbouwwijk Broekpolder). De riante living met glazen achterpui, de 4 ruime slaapkamers en de ruime zolder maken het woongenot compleet. Wat ons betreft alle reden om spoedig te komen kijken, van harte welkom.
In 2005 werd de woning opgeleverd naar een ontwerp van Rob Krier. Hij slaagde erin om op een succesvolle manier een vestingstadje (Citadel) te ontwerpen midden in de nieuwbouwwijk Broekpolder tussen Heemskerk en Beverwijk. Winkelcentrum, horeca, gezondheidscentrum, NS-station Heemskerk, basisschool, kinderopvang, speeltuintjes en wandelparken liggen allemaal op loopafstand. Ook is de snelweg richting Alkmaar en Haarlem/Amsterdam makkelijk te bereiken.

Perceeloppervlak: 136 m2
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 158 m2
Gebruiksoppervlak zolder: ca. 12 m2
Externe bergruimte: ca. 5 m2
Inhoud woning: ca. 582 m3
Bouwjaar: 2005
CV ketel Remeha HR: 2005
Energielabel: A