De Trompet 1000-kmr 6, Heemskerk

€ 450,- per maand

99 m2 oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: 99 m2 gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte: 99 m2

Status: Verhuurd

Moderne kantoorruimte op de 2e verdieping (kamer 6) in een bedrijfsverzamelgebouw, welke is gelegen op een zichtlocatie aan de poort van Heemskerk. Het pand is in 2001 energiezuinig gebouwd met duurzame materialen en heeft een aantal eigen parkeerplaatsen en voldoende parkeerruimte nabij het pand.

De Kantoorruimte van ca. 99 m2 is gelegen op de 2e verdieping (gebouw is v.z.v. lift).
Huurprijs € 450,- per maand excl. btw.
Vergoeding voor servicekosten/verwarming/water/elektra, etc. € 206,- per maand excl. btw.

Deze kantoorruimte maakt op de verdieping gebruik van dezelfde keuken en toiletgroepen, als de andere kantoren op de 2e verdieping.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar; - gebouw is v.z.v. bronverwarming, mechanische ventilatie, lift, intercom en uitgebreide elektra; - gebouw is direct gelegen aan de A9 afrit 9 op een modern bedrijventerrein; - het afsluitbare terrein is v.z.v. camera's, aangesloten op een meldkamer; - voldoende parkeergelegenheid; - aanvaarding op korte termijn.