De Trompet 1000-Bgg, Heemskerk

€ 600,- per maand

80 m2 oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: 80 m2 gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte: 80 m2

Status: Beschikbaar

Moderne kantoorruimte, gelegen op zichtlocatie aan de poort van Heemskerk. Het pand is in 2001 energiezuinig gebouwd met duurzame materialen en heeft een aantal eigen parkeerplaatsen en voldoende parkeerruimte nabij het pand.

Deze KANTOORRUIMTE van ca. 80 m2 is te bereiken middels een ruime entree, met lift en trap naar de verdiepingen. De zelfstandige kantoorruimte heeft een receptie/kantoorruimte, keuken, 2e kantoorruimte en toiletgroepen.

Huurprijs € 600,– per maand excl. Btw.
Vergoeding voor servicekosten/verwarming/water/elektra, etc. € 170,– per maand excl. Btw.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - gunstige ligging direct aan de A9 afrit 9 met uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar; - gebouw is v.z.v. bronverwarming, mechanische ventilatie, intercom en uitgebreide elektrische installatie; - het moderne bedrijventerrein is v.z.v. groen, omringd door een waterpartij en afsluitbaar hekwerk met diverse camera’s, welke zijn aangesloten op een meldkamer; - voldoende parkeergelegenheid; - op korte termijn leeg te aanvaarden.