Vondellaan 83, Beverwijk

€ 579.000,- k.k.

194 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 194 m2 oppervlakte: 687 m2

7 kamers

Woonhuis, Villa, Vrijstaande woning

Status: Verkocht

Deze villa is wel heel mooi gelegen binnen het statige Vondelkwartier op een kavel van maar liefst 687 m2. En wat een mogelijkheden! Als voor de nieuwe eigenaar het huidige woonoppervlak, de inhoud en de omvang van de bijgebouwen nog niet groot genoeg zijn, dan bieden de vergunningsvrije bouwmogelijkheden nog heel veel ruimte om uit te nutten. In het huidige bestemmingsplan wordt ook gesproken over een bed- en breakfast mogelijkheid. In de presentatie inspireren wij u daarom met diverse impressies en optionele plattegronden.
Tevens is de ligging nabij alle voorzieningen aantrekkelijk, zoals winkelstraat Breestraat, winkelcentrum Beverhof, horeca, bioscoop, theater, bibliotheek, tennispark, station, ziekenhuis, park Westerhout, strand Wijk aan Zee en ontsluitingswegen.
De mogelijkheden van dit prachtige pand zijn omvangrijk en graag praten wij u daarover bij tijdens een bezichtiging.

Bouwjaar: 1925
Perceeloppervlakte: 687 m2
Inhoud: ca. 673 m3
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 194 m2
Gebruiksoppervlakte kelder: ca. 10 m2
Gebruiksoppervlakte berging: ca. 18 m2
Gebruiksoppervlakte garage: ca. 17 m2
CV-ketel Nefit HR Turbo: 1995
Warmwater voorziening: elektrische boiler
Voorlopig energielabel: G

Chique thuiskomen met zo’n mooi hekwerk voor het pand en een diepe oprit voor het parkeren van meerdere auto’s. De hoofdentree is aan de zijkant van de villa. Er is een riante hal met prachtig trappenhuis en lambrisering, meterkast en toilet., alsmede de toegangsdeur naar de kelder. Aansluitend is er de ruime en lichte woonkamer met open haard, natuurstenen vloer, zij-erker, schuifpui naar de tuin en openslaande deuren naar de keuken, welke van alle gemakken voorzien is. Optioneel is de begane grond goed deelbaar in een zitkamer gedeelte en een enorme tuingerichte woonkeuken. Zie optionele plattegrond verder in de presentatie. De royale tuin is rondom gelegen, is zeer privacyvol en zonnig en v.v. een dubbele stenen berging en vrijstaande stenen garage.

Overloop, 3 XL slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren. Goed bemeten badkamer met een hoekbad, 2e toilet, badmeubel en douchecabine.

De tweede etage heeft een grote werkruimte met schuifwand met daarachter de cv ketel en de boiler opstelling en slaapkamer 4 en 5. Optioneel is ook deze etage eenvoudig te hercompartimenteren, zodat er meerdere kamers worden gecreëerd of juist minder, afhankelijk van uw woonwens.

De royale tuin is rondom gelegen, is zeer privacyvol en zonnig en v.v. een dubbele stenen berging en vrijstaande stenen garage.

3

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Prachtige ligging op groot kavel midden in villawijk Vondelkwartier; - Omvangrijke vergunningsvrije extra bouwmogelijkheden; - Hardhouten kozijnen; - Glas-in-lood ramen aanwezig; - Vloerverwarming begane grond; - Gestukte wanden en plafonds begane grond; - In deze presentatie komen optionele mogelijkheden en plattegronden voor. De mogelijkheden, plattegronden en impressies zijn toegevoegd om te inspireren. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en, indien van toepassing, onder voorbehoud van toestemming gemeente.