Toon Kokhof 10, Beverwijk

€ 495.000,- k.k.

142 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 142 m2 oppervlakte: 299 m2

4 kamers

Woonhuis, Bungalow, Half vrijstaande woning

Status: Verkocht onder voorbehoud

Eindelijk weer een goed bemeten bungalow op de markt. In dit geval ook goed geïsoleerd, want nog niet zo lang geleden zijn de vloer en de spouw nageïsoleerd. Tevens zijn in 2017 de gevels opnieuw gevoegd.
De locatie verkoopt zich vanzelf: mooie, rustige ligging aan de groene buitenrand van West-Beverwijk en dichtbij wijkwinkelcentra. De zonnige, privacy volle tuin met zuidwestligging is keurig aangelegd. Tenslotte is de ligging gunstig; nabij winkels, tennisbaan, zwembad, ontsluitingswegen en op fietsafstand van het prachtige duinreservaat en het strand. De aanvaarding kan spoedig.

Perceeloppervlak: 299 m2
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 142 m2
Overige inpandige ruimte: ca. 19 m2
Inhoud woning: ca. 593 m3
Bouwjaar: 1977
CV ketel combi Nefit: 2011

Entree, hal, meterkast. Glazen deur naar de royale woonkamer met veel lichtinval, openhaard, spiltrap naar de entresol (ideaal voor realisatie werkplek of extra kamer) en een schuifpui naar de tuin. De vele raampartijen en het ontwerp zorgen voor veel daglichttoetreding en ruimtelijkheid. De schuifpui geeft toegang tot de zonnige, keurig aangelegde tuin. De straatgerichte open keuken staat in een hoekopstelling en heeft aansluitend een bijkeuken (ook van buitenaf bereikbaar). De gang staat in verbinding met de badkamer voorzien van ligbad met douche en badmeubel, separaat toilet en 3 ruim bemeten slaapkamers waarvan 1 met een schuifpui naar de tuin en vaste kast. De ruime garage is voorzien van een elektrische deur met afstandsbediening en is ook vanuit de tuin bereikbaar.

Spiltrap vanuit de woonkamer naar de ruime en lichte entresol welke voor diverse doeleinden kan worden ingericht. Er is een berging aanwezig en een kast met de cv ketel opstelling.

De schuifpui geeft toegang tot de zonnige, keurig aangelegde tuin.

2

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Garage met elektrische deur; - Lichtkoepel vervangen in 2018; - Gevels opnieuw gevoegd in 2017; - Spouwmuur en kruipruimte geïsoleerd in 2017; - Schilderwerk buitenzijde 2017; - Elektrische zonneschermen; - Daken en goten zijn regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt; - Gelegen in een rustig hofje aan de groene buitenrand van West-Beverwijk; - Woning dient gemoderniseerd te worden.