Noorderwijkweg 26, Beverwijk

€ 275.000,- k.k.

83 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 83 m2 oppervlakte: 237 m2

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning

Status: Verkocht

Op een fraaie locatie gelegen aan de rand van de prachtige bomenbuurt, ligt deze karaktervolle, vrijstaande woning met garage. De 4-kamerwoning heeft o.a. een inrit naast de woning, goed bemeten achtertuin en ruime garage/berging. Tevens is de ligging gunstig nabij alle voorzieningen, zoals Park Westerhout, winkelgalerij De Plantage, winkelstraat Breestraat, winkelcentrum Beverhof, bioscoop, theater, bibliotheek, tennispark, station, ziekenhuis, strand Wijk aan Zee en ontsluitingswegen. Genoeg reden dus om te komen kijken voor kandidaten die bereid zijn de vernieuwbouw ter hand te nemen.

Bouwjaar: 1907 (in 1966 verbouwd)
Perceeloppervlakte: 237 m2
Inhoud: ca. 376 m3
Woonoppervlakte: ca. 83 m2
Gebruiksoppervlakte garage: ca. 15 m2
Gebruiksoppervlakte berging: ca. 21 m2
CV-ketel Vaillant combi: 2010
Energielabel: F

Inrit naast de woning naar garage/berging. Entree, hal met meterkast, trapopgang, trapkast. Loopdeur naar de ruime doorzon woonkamer en keuken. De semi open keuken is v.v. gaskookplaat, oven en koelkast. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken v.v. opstelling cv-ketel en aansluiting wasmachine. De badcel is v.v. toilet, douchecabine en wastafel. De diepe achtertuin (maar liefst ca. 16 m) is zonnig gelegen en v.v. vrijstaande garage en berging.

Overloop v.v. kasten, 3 slaapkamers waarvan 2 v.v vaste kasten.

Middels een luik is de vliering te bereiken.

De diepe achtertuin (maar liefst ca. 16 m) is zonnig gelegen en v.v. vrijstaande garage en berging.

4

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Nieuwe goten en boeidelen 2016; - Stucwerk gevels 2016 en gedeeltelijk muurisolatie; - Betonnen vloer met kruipruimte; - Leistenen vloeren in entree, keuken en bijkeuken; - Onderhoudsvrije aluminium raamkozijnen met dubbel glas; - Gunstige ligging t.o.v. diverse voorzieningen en natuur; - Groot perceeloppervlak.