Kees Delfsweg 107, Beverwijk

€ 275.000,- k.k.

97 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 97 m2 oppervlakte: 119 m2

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Hoekwoning

Status: Verkocht

Entree met meterkast v.v. extra groepen, toilet v.v. wandcloset en fontein (2015) en een glazen pui met loopdeur naar de ruime woonkamer v.v. parketvloer, spagtelputz en een trapkast. De straatgerichte keuken is uitgebouwd en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelvriescombinatie. De onderhoudsarme diepe achtertuin (13 meter) is keurig aangelegd en heeft een vergrote berging en achterom. Grenzend aan de achtertuin is een groot grasveld met speeltoestellen.

Overloop, 2 ruim bemeten slaapkamers (optioneel 3 kamers mogelijk) v.v. laminaatvloer, waarvan 1 met dakramen. De prachtige en moderne badkamer (2015) is v.v. een douchecabine, 2e toilet, badmeubel en een decorradiator.

Vaste trap naar de voorzolder (door realisatie portaal is de voorzolder aan te wenden als aparte kamer) voorzien van de aansluiting wasmachine en droger en opstelling cv-ketel. De 3e XL slaapkamer heeft een infraroodsauna.

De onderhoudsarme diepe achtertuin (13 meter) is keurig aangelegd en heeft een vergrote berging en achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Groot veld met speeltoestellen achter de woning, kindvriendelijke ligging; - De voorzijde van de woning en de deur van de berging is geschilderd in 2018; - Buitenkraan voor- en achterzijde; - Nieuw toilet v.v. wandcloset, fontein en nieuw tegelwerk 2015; - Nieuwe badkamer 2015; - Wanden begane grond v.v. spagtelputz; - Parketvloer op de b.g.g., laminaat op de verdiepingen; - Trap renovatie doorgevoerd; - Schuur gereinigd, voegen uitgehakt en opnieuw gevoegd, geïmpregneerd, nieuw dak 2017; - Dak erker vervangen 2017; - Gevels gestraald, uitgehakt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd 2017; - Meterkast uitgebreid met extra groepen; - Vergrote berging; - Optioneel twee extra kamers realiseerbaar.