Drechtstraat 71, Beverwijk

€ 350.000,- k.k.

95 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 95 m2 oppervlakte:

3 kamers

Appartement, Galerijflat

Status: Beschikbaar

Zeer mooi en luxe 3 kamer appartement (optioneel 4 kamers mogelijk) met een eigen besloten parkeerplaats, berging en ruim, zonnig balkon met een absolute zuidwest ligging. Het appartement verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is keurig ingericht met luxe materiaalgebruik en een hoog afwerkingsniveau. Dit gespreide bedje is direct te aanvaarden en wij nodigen u van harte uit om spoedig te komen kijken.

Bouwjaar: 2008
Woonoppervlakte: 95 m2
Oppervlakte balkon: 11 m2
Oppervlakte berging: 5 m2
Inhoud: 285 m3
CV ketel Remeha Avanta: 2008
Energielabel: A

Hoofdentree met bellentableau en videofoon, ruime centrale hal met lift en trapopgang en toegang tot de bergingen en het parkeerdek. Eigen parkeerplaats met nummer 95. Tweede verdieping (geen bovenburen): Vanuit de lift wandelt U over de chique gestoffeerde gang naar het appartement. Entree, videofoon met intercom en deuropener, meterkast. Aan de galerijzijde en aan de balkonzijde zijn er 2 slaapkamers gesitueerd. Halverwege de gang is een grote functionele kast, welke fungeert als technische ruimte en berging met o.a. warmte terugwin unit, cv ketel opstelling en wasmachine/droger aansluiting. Aansluitend de keurige badkamer v.v. een ligbad, douche gelegenheid, 2e toilet en badmeubel. Separaat is er een extra toiletruimte v.v. wandcloset. Naast de badkamer is er nog een inpandige berging aanwezig. Aansluitend een lichte en verrassende woonkamer met in het midden gesitueerd de luxe keuken v.v. vaatwasser, koelvriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en combi oven/ magnetron (2015). Doordat de keuken als ruimtedeler fungeert, zijn er 2 aantrekkelijke verblijfsgebieden. Enerzijds de woonkamer met loopdeur naar het balkon en anderzijds de eetkamer. Optioneel is er een indelingsvariant, zie de plattegronden in de presentatie.

1

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Luxe en licht appartement met fraai materiaalgebruik en zuidwest ligging; - Optioneel 4 kamers mogelijk en optioneel een extra brede woonkamer mogelijk (zie optionele plattegrond in presentatie); - Balansventilatie met warmte terugwin unit aanwezig; - Servicekosten € 164,44 per maand.