Belgiëlaan 45, Beverwijk

€ 245.000,- k.k.

97 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 97 m2 oppervlakte: 135 m2

5 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning

Status: Beschikbaar

Uitgebouwde en opgebouwde (2015) goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers,
en een zonnige zuidwest tuin. De woning is zeer centraal en gunstig gelegen op loopafstand van station Heemskerk, nabij winkelcentra (Europaplein en Wijkerbaan), park Overbos, scholen en diverse sportverenigingengunstig gelegen nabij wijkwinkelcentrum.

Bouwjaar: 1958
Perceeloppervlak: 135 m2
Woonoppervlak woning: ca. 86 m2
Oppervlak stenen berging: ca. 6 m2
Inhoud woning: ca. 275 m3
CV-ketel Combi Remeha HR 2015

Entree, hal met toilet, meterkast (nieuwe groepen en bedrading naar zolder 2015), trapkast en trapopgang. Lichte woonkamer v.v. houten vloer en glad gestucte wanden. Semi open keuken v.v. gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelvriescombinatie. Aansluitend een hal met aansluiting wasmachine en droger. Loopdeur naar diepe (10m) zonnige achtertuin op het zuidwesten met stenen berging v.v. elektra en achterom. De voor- en achtertuin zijn in 2017 vernieuwd.

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van een douchegelegenheid, wastafelmeubel en designradiator. Alle kamers zijn v.v. houten vloer.

Vaste trap naar overloop met opstelling cv-ketel. 4e XL kamer v.v glad gestucte wanden, houten vloer, dakopbouw met veel daglichttoetreding.

Diepe (10m) zonnige achtertuin op het zuidwesten met stenen berging v.v. elektra en achterom. De voor- en achtertuin zijn in 2017 vernieuwd.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Zeer kindvriendelijke buurt, nabij speeltuin, op loopafstand van NS station; - Nokverhoging uitgevoerd in kunststof ceralite met HR++ glas (2015); - Geheel kunststof kozijnen met HR glas; - Nieuwe groepen en bedrading naar zolder (2015): - Geïsoleerde betonvloer; - Voor- en achtertuin vernieuwd in 2017; - Zonnige achtertuin op zuidwesten;