Alkmaarseweg 116, Beverwijk

€ 250.000,- k.k.

85 m2 gebruiksoppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: 85 m2 oppervlakte: 147 m2

4 kamers

Woonhuis, Eengezinswoning, Hoekwoning

Status: Verkocht

Entree met karakteristieke voordeur, hal, meterkast, toilet v.v. wandcloset en nieuw tegelwerk (2015) en trapkast. Loopdeur met geslepen glas naar de lichte doorzonwoonkamer voorzien van een erker met gedeeltelijk glas in loodramen, een laminaatvloer en gestucte wanden en plafond (2015). De open keuken (in 2015 doorgebroken) is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelvriescombinatie en loopdeur naar de zonnige tuin op het westen met stenen berging en achterom. Ook de achterpui is gedeeltelijk voorzien van glas in loodramen.

Overloop, 3 ruim bemeten slaapkamers met paneeldeuren en een laminaatvloer, waarvan 1 met vaste kast. Moderne badkamer voorzien van een glas in loodraam, douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset en een decorradiator.

Vaste trap naar de open zolder voorzien van de aansluiting wasmachine en droger, opstelling cv-ketel en dakraam. Optioneel kunnen er 2 slaapkamers worden gerealiseerd.

Zonnige tuin op het westen met stenen berging en achterom.

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen

Bijzonderheden

    - Jaren ’30 hoekwoning met erker, glas in lood en gedeeltelijk paneeldeuren; - Nieuwe meterkast met 5 werkende en 3 loze groepen 2013; - Doorbraak open keuken 2015; - Wanden en plafond begane grond gestucd en v.v. inbouwspots 2015; - Eerste verdieping gestucd en v.v. laminaatvloer 2015; - Nieuw toilet v.v. wandcloset, fontein en nieuw tegelwerk 2015; - Nieuwe radiatorknoppen 2015; - Slimme meter Eneco; - Zonnescherm voorzijde en achterzijde begane grond; - Rolluiken achterzijde begane grond; - Dakgoten vervangen 2010; - Schilderwerk buiten 2014.