Industrieweg 9-B, Assendelft

€ 450.000,- k.k.

800 m2 oppervlakte verhuurbare Vloeroppervlakte: 800 m2 gebruiksoppervlakte Woonfunctie: bruto Vloer Oppervlakte: gebruiks Oppervlakte: oppervlakte: 1.300 m2

Status: Beschikbaar

Goed onderhouden, grote bedrijfshal met nieuw dak en vernieuwde/verbeterde zijgevels, inclusief kantoorruimte, 8 eigen parkeerplaatsen voor de deur, een elektrische overheaddeur (4 meter hoog en 4,8 meter breed) en een ruime tussenvloer met archiefruimte.

Oppervlaktes:
Oppervlakte van de hal ca. 800 m2
Oppervlakte kantoor: ca. 60 m2
Oppervlakte tussenvloer: ca. 210 m2
Archiefruimte eerste etage: ca. 30 m2

Voorzieningen:
De bedrijfshal is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (4 meter hoog x 4,8 meter breed), verlichtingsarmaturen, vernieuwd dak met lichtstraten en vernieuwde/verbeterde gevels.

Kantoor-kantineruimte:
Kantoor-kantineruimte is voorzien van verlaagd plafond met lichtarmaturen, kabelgoten, airco unit, toiletruimte en verwarmingsinstallatie.

Opleveringsniveau:
Vrij van huur en gebruik, tenzij koper de huidige exploitatie als stalling- en opslagverhuur wilt continueren.

Bestemming:
De bestemming is bedrijventerrein. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming, kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Locatie en bereikbaarheid
De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed. Via de N203 en de N246 zijn de snelwegen A8 en A9 eenvoudig en snel bereikbaar.
Station Krommenie/Assendelft is gelegen op ca. 1 kilometer afstand.

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als contractuele zekerheid in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een onherroepelijke bankgarantie.

Kosten koper:
De transactie is belast met 6% overdrachtsbelasting en daarnaast zijn ook de notariskosten met betrekking tot de leveringsakte voor rekening van koper.

8

Bezichtiging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezichtiging van deze woning te plannen